Beneficii, promisiuni si cai verzi la benefit

Umbla vorba ca minciuna are picioare scurte. Ca pacaleala, as crede eu, dar nu spune nimeni cite picioare are minciuna, falsul, doua, precum oamenii, patru, aidoma elefantilor ori cailor verzi dati de pereti sau mai multe, asa cum poseda omizile, asa incit sa o ia la sanatoasa instant si sa nu o mai ajunga nimeni, niciodata.

In Romania, unele societati aleg sa aloce colaboratorilor o suma de bani din care acestia pot alege tichete de masa si vouchere la diverse magazine fizice ori virtuale, sume care sint supuse impozitului pe venit, dar nu si celorlalte procente aferente contributiilor sociale – sanatate, pensie, somaj si alte nenorociri abreviate precum codurile criptate de Enigma in WWII, donc tout est bien, sintem pkini de bani de nu mai stim ce face cu ei. Compania pentru care lucrez a avut nefericita idee de a colabora cu o societate virtuala care gestioneaza prin portalul benefitsystem.ro alegerile celor care (sic!) nu au de ales si isi arunca banii aiurea pe diverse obiecte ori servicii qvasi inutile, Dar de ce sa nu cheltuim, nu-i asa, banii, ca tot ii pierdem, merci.

Aleg eu pe un site care se lauda a fi mallul online al familiei niste lucruri pe care le pot utiliza si opa! nu sint toate disponibile pentru o livrare la aceeasi data, drept urmare iau 3 vouchere a cite 100 lei, as fi vrut unul de 200, dar nu aveau. Am incredere in Benefit care afirma ca Nu se pot utiliza mai multe vouchere la o singura comanda, insa in cazul in care detineti mai multe vouchere pe care doriti sa le folositi la o singura achizitie va rugam sa ne contactati in acest sens la adresa […] si sa ne trimiteti codurile, urmand sa revenim catre dvs cu un cod pentru intreaga valoare, in maximum doua zile lucratoare. Buuuun, ma conformez si trimit e-mail in care solicit cumularea a doua vouchere cu scopul de a le utiliza pentru o singura comanda.

Acela a fost momentul in care m-am transformat in Sisif, apoi in K, iar Camus, Kafka, Ionesco si Caragiale ma priveau piezis si banuitori de un plagiat cind, dupa – Timpul nostru maxim de raspuns este de 48 de ore. De obicei raspundem mult mai repede -, 4 zile, 5 zile, iata 9 zile inmultite fiecare cu 24 de ore si alte mailuri si apeluri la Benefit, Da, solicitarea dumneavoastra este la colegul meu care tocmai acum (sic!) este in apel cu furnizorul – asta doua zile la rind, ce coincidenta fericita, WAOUH! -, eu astept in continuare blestematul acela de voucher care sa le inlocuiasca pe cele doua ale mele dar eu sint déjà bolovanul acela care se tot fitzie de jos in sus si invers, iar K imi scrie zilnic mailuri fara continut, doar in object, Vaffffffanculo stronza, Benefit c’est moi!

~ par Mirella Tonenchi sur 17/01/2022.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

 
%d blogueurs aiment cette page :